Huisregels

Bij Kapsalon Klein Knippie hanteren we huisregels om ervoor te zorgen dat ons proces soepel verloopt en iedereen de best mogelijke service kan ontvangen. Hier zijn onze huisregels:

1. **Verwijzing vereist**: Als u voor de eerste keer bij ons komt, zorg er dan voor dat u uw verwijzing meeneemt. Zonder verwijzing kunnen we u helaas niet van dienst zijn.

2. **Tijdigheid gewaardeerd**: Kom op tijd voor uw afspraak. Als u meer dan 10 minuten te laat bent, kunnen we u mogelijk niet meer helpen. In dit geval ontvangt u een waarschuwing.

3. **Schoon haar**: Zorg ervoor dat u uw haar heeft gewassen voordat u naar onze salon komt. We behouden ons het recht voor om u te weigeren als uw haar vuil is, en in dat geval zal de afspraak niet doorgaan. Ook hier geldt dat u een waarschuwing ontvangt.

4. **Goed gekamd haar**: Kam uw haar grondig voordat u naar de afspraak komt. Slecht gekamd haar kan leiden tot weigering van de afspraak. Een waarschuwing wordt in dit geval gegeven.

5. **Afmelden bij verhindering**: Als u verhinderd bent om naar uw afspraak te komen, laat het ons dan alstublieft minstens 24 uur van tevoren weten door af te bellen.

6. **No-show beleid**: Als u zonder voorafgaande telefonische kennisgeving niet komt opdagen voor uw afspraak, ontvangt u een waarschuwing.

7. **Schorsing bij herhaalde waarschuwingen**: Bij de tweede waarschuwing wordt u geschorst voor een periode van 6 maanden. Deze schorsing geldt voor uw hele gezin.

8. **Herhaalde schorsing**: Als u na een schorsing weer een waarschuwing ontvangt, betekent dit dat u niet langer welkom bent bij Kapsalon Klein Knippie.

We vragen om uw medewerking en begrip bij het volgen van deze huisregels. Ze zijn bedoeld om een respectvolle en georganiseerde omgeving te behouden, zodat we onze missie van het bieden van hoogwaardige kapsel- en zorgdiensten kunnen voortzetten. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en u te verwelkomen in onze salon.

“eigen ervaringen hebben ons geleerd wat armoede met een mens kan doen” Fijn om deze doelgroep te mogen helpen!

Klein knippie