Belangrijke informatie

Regels

In onze kapsalon, Kapsalon Klein Knippie, hechten we veel waarde aan een georganiseerde en respectvolle omgeving. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat we onze missie kunnen voortzetten, vragen we onze klanten om rekening te houden met de volgende regels:

1. Afspraakvereiste: We werken uitsluitend op afspraak. Dit stelt ons in staat om onze klanten de best mogelijke service te bieden en wachttijden te minimaliseren. We willen dat u zich op uw gemak voelt en van uw knipbeurt kunt genieten zonder haast.

2. Verwijzing: Om een afspraak bij ons te kunnen maken, heeft u een verwijzing nodig. Deze verwijzing is geldig voor alle gezinsleden tot 18 jaar oud. Als u in het gezin 18 jaar of ouder bent, moet u een eigen verwijzing overhandigen. Voor meer informatie over verwijzingen verwijzen we u naar het gedeelte “Verwijzingen” op onze website.

3. Openingstijden: Onze kapsalon is alleen geopend op dinsdagavond, om de week, van 18.30 tot 21.00 uur. We streven ernaar om flexibel te zijn binnen deze tijdsvensters om aan uw behoeften te voldoen.

4. Beperkte behandelingen: Houd er rekening mee dat onze behandelingen beperkt zijn tot knippen. We bieden geen kleuren, permanenten, harsen of andere cosmetische diensten aan. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige knipbeurten.

We waarderen uw begrip en medewerking bij het volgen van deze regels. Door ze te volgen, kunnen we een georganiseerde en ondersteunende omgeving creëren waarin we u niet alleen een kwalitatieve knipbeurt kunnen aanbieden, maar ook een moment van ontspanning en zelfzorg. Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het opgegeven kanaal in het gedeelte “Verwijzingen”. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze kapsalon.

“eigen ervaringen hebben ons geleerd wat armoede met een mens kan doen” Fijn om deze doelgroep te mogen helpen!

Klein knippie